luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Accident mortal în Dolj! Alți cinci oameni au fost răniți

Un accident mortal a avut loc, în această dimineață, în localitatea Sadova din Dolj. Cinci oameni au fost răniți, iar o altă persoană a murit. Toți erau pasageri în cele două mașini care s-au izbit.

„Accident rutier în care sunt implicate 2 auto pe raza localității Sadova. În urma acestuia au rezultat 6 victime Pentru intervenție și acordare ajutor medical au fost trimise următoarele forțe: o autospecială de lucru cu apă, o autospecială de transport persoane și victime multiple, o ambulanță TIM, un echipaj de prim ajutor medical și 3 echipaj SAJ”, au spus pompierii de la ISU Dolj.

Totul a avut loc pe DN55, iar traficul se desfășoară alternativ în zonă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 55, localitatea Sadova, județul Dolj, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 5 victime, dintre care o persoană este resuscitată, nu răspunde manevrelor. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, fără probleme privind valorile de trafic. Se estimează reluarea circulației în 60 de minute”, spun cei de la Centrul INFOTRAFIC.

Revenim!

UPDATE: „În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Sadova.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 75 de ani, din comuna Rojişte, pe DN 55, pe raza localităţii Sadova, în direcţia către Bechet, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Bechet.

În urma evenimentului rutier, din nefericire, conducătorul auto de 75 de ani a decedat. De asemenea, celălalt conducător auto, precum şi alte 3 persoane, pasageri în autoturismul condus de acesta şi o femeie, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 75 de ani, au necesitat acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto în vârstă de 25 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au spus reprezentanții Poliției Dolj.

spot_img
spot_img

Politica