luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Costel Gâlcă nu se bazează pe vedetele de la CSU Craiova: „Cel mai important este grupul”

Costel Gâlcă implementează o altă mentalitate la CSU Craiova. Clubul din Bănie s-a bazat, în ultimii 10 ani, pe jucători-vedetă. De la Bawab, Băluță, Mitriță, Cicâlcău, până la Mihăilă sau Ivan, oltenii au lăsat impresia că sunt dependenți de evoluțiile celor mai valoroși fotbaliști din lot. Acum, antrenorul alb-albaștrilor pune mare preț pe grup și nu vrea să trateze special anumiți componenți ai formației din Bănie.

Pentru CSU Craiova urmează meciul cu Farul. Costel Gâlcă nu are toți jucătorii apți pentru acest duel, dar consideră că grupul trebuie să gestioneze situația. El și-a permis chiar să îl țină pe bancă pe Alex Mitriță, la meciul cu FCSB, iar rezultatul a fost unul foarte bun. Vedeta alb-albaștrilor a intrat pe parcurs, în timp ce Andrei Ivan a tras echipa după el, în ofensivă.

Sunt bucuros de atitudinea pe care a avut-o echipa. Golul marcat repede cu FCSB ne-a ajutat pentru a crea o conexiune cu suporterii. Mă aşteptam să avem un rezultat bun. În a doua repriză am ţinut mai puţin de minge, dar ne-au ajutat schimbările. Le arăt drumul pe care trebuie să meargă jucătorii, pentru că au calitate şi trebuie să avem o idee clară de joc, atât în atac, cât şi în apărare. Sunt bucuros că s-au adaptat foarte repede, pentru că nu e uşor pentru ei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

E important să câştigăm următorul meci. Să avem aceeaşi ambiţie. Sper să facem un joc bun, să luăm decizii bune la finalizare. Şi egalul ar fi bun la Constanţa, dar ar fi important ar fi să câştigăm. E un moment greu, fiindcă nu avem toţi jucătorii apţi, dar au răspuns bine, au avut atitudine, iar cel mai important este grupul. Valorile sunt apropiate în campionat şi dacă ai o zi proastă poţi pierde cu oricine”, conform ProSport.

spot_img
spot_img

Politica