luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Oltenii nu se sperie de Dan Petrescu: „Este un câștig și ne dorim asta”

Mihai Rotaru e conștient de faptul că revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj înseamnă că formația din Gruia va fi, din nou, foarte puternică. Patronul de la CSU Craiova spune că întoarcerea antrenorului va fi benefică pentru întreg fotbalul românesc. Oltenii nu se tem de concurență și consideră că și ei pot deveni mai puternici dacă vor da piept cu echipe valoroase, care îi pun în dificultate, la fiecare duel.

„Filosofia sa este o carte câștigătoare. Va forma din nou acel CFR puternic. Este un câștig și ne dorim asta. Nu vrem să moară capra vecinului. Vrem să fie sănătoasă și să ne dea și nouă lapte”, a declarat Mihai Rotaru la Fotbal Club.

În sezonul viitor, pe lângă tehnicianul campion de la FCSB, în Liga 1 vor fi mulți antrenori care au câștigat titlul în Liga 1. Este vorba despre Costel Gâlcă, Gică Hagi, Dan Petrescu sau Dorinel Munteanu. Mai mult decât atât, se discută deja despre revenirea lui Mircea Lucescu, dorit la Rapid. Chiar și Marius Șumudică este o soluție pentru mai multe formații din prima divizie.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica