duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Violată și cu banii furați

Un bărbat de 39 de ani din comuna olteană Orlea a fost reținut pentru 24 de ore pentru că a violat și tâlhărit o femeie din aceași localitate cu el. Acesta a profitat de faptul că, femeia de 40 de ani, se afla într-o stare vulnerabilă și a intrat în casa ei fără drept. A violat-o și apoi i-a furat suma de 1.350 de lei.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 39 de ani, din comuna Orlea, profitând de starea de vulnerabilitate a victimei, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unei femei de 40 de ani, din aceeași localitate, iar prin întrebuințare de amenințări și acte de violență ar fi condus-o pe femeie într-una dintre camerele locuinței, unde ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta împotriva vointei sale. De asemenea, bărbatul i-ar fi sustras femeii 1.350 de lei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol în forma agravată și tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale”, transmite Poliția Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru viol în forma agravată și tâlhărie calificată și i s-a făcut și dosar penal.

spot_img
spot_img

Politica