duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Bătrână căutată cu drona și câini de urmă, după ce a dispărut de acasă

O femeie de 76 de ani din comuna Fărcășești este căutată de oamenii legii cu drona și câini de urmă, după ce a fost dată dispărută, în urmă cu două zile. Oamenii legii o caută pe femeia de 76 de ani cu drona în zona împădurită a satelor Timișeni, Roșia Jiu, Rojojelu și cătun Boncea.

„În zilele de 3 și 4 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari și Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au efectuat căutări în zona împădurită a satelor Timișeni, Roșia Jiu, Rojojelu și cătun Boncea, pe drumurile adiacente, în zona gropii de cenușă aparținând Termocentralei Rovinari, la punctele de acces în unitățile miniere, pe raza orașului Rovinari, la unitățile medicale și în stațiile de transport în comun, dar, în urma activităților desfășurate, femeia dată dispărută la data de 3 martie a.c., Catalina Elena, de 76 de ani, din comuna Fărcășești, nu a fost identificată”, transmite IPJ Gorj.

La căutări au participat peste 50 de polițiști cu un câine de urmă, 10 jandarmi și 4 pompieri. Ea a fost dată dispărută în data de 3 martie. Femeia a fost găsită, de polițiști, pe raza localității Timișeni. Ea nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica