duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Beat, a făcut accident și a agresat polițiștii

S-a stabilit alcoolemia bărbatului care, în urmă cu două zile, s-a urcat beat la volan și a provocat un accident rutier în Craiova. Inițial, etilotestul arăta o valoare de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul de 32 de ani a fost condus în noaptea accidentului la o unitate medicală pentru prelevarea de probe de sânge și pentru a se stabilii alcoolemia. Astfel, rezultatele arată că acesta avea 3,78 g/l alcool pur în aerul expirat în momentul producerii accidentului.

„În continuarea cercetărilor privind evenimentul rutier din seara zilei de 27 februarie a.c., produs pe strada Henry Coandă, din municipiul Craiova, în urma analizării mostrelor biologice prelevate bărbatului de 32 de ani, din comuna Podari, s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 3,78 g/l alcool pur în sânge la prima probă, respectiv 3,62 g/l alcool pur în sânge la a doua probă”, spune IPJ Dolj.

El mai este cercetat pentru că a lovit cu piciorul doi polițiști în acea noapte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„De asemenea, acesta este cercetat și pentru faptul că s-a manifestat agresiv la adresa organelor de poliție, motiv pentru care a fost imobilizat și încătușat, totodată, adresând amenințări și lovind cu piciorul doi dintre polițiștii care îl însoțeau. Având în vedere natura evenimentelor, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, fiind sprijinit pe bază de delegare de polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova și Secției 1 Poliție Craiova”, mai spune IPJ Dolj.

El a fost acum reținut pentru 24 de ore. În accidentul de acum două zile, o femeie a fost rănită și a ajuns la spital.

spot_img
spot_img

Politica