duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Daneza Simone Bohme a semnat cu CSM Târgu Jiu

Echipa feminină de handbal CSM Târgu Jiu și-a asigurat serviciile jucătoarei daneze Simone Bohme, care evoluează pe postul de extremă dreapta, a anunțat, luni, clubul gorjean pe site-ul său oficial.

Jucătoarea daneză, medaliată cu bronz la Mondialul din 2021, a semnat cu CSM Târgu Jiu pentru sezonul 2023-2024 și se va alătura lotului condus de Liviu Andrieș la vară.

”Vin la Târgu Jiu cu gândul de a lupta în fiecare secundă pentru a câștiga fiecare meci. Voi lupta cu echipa de la Târgu Jiu pentru a ne atinge obiectivele”, a declarat Simone Bohme.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Sunt fericită să fiu parte din unul dintre cele mai puternice campionate din lume. România a arătat deja cât de puternic a devenit acest campionat și cred că va fi și mai puternic în sezonul următor, iar eu mă bucur că pot evolua într-un asemenea campionat. În ceea ce privește echipa din Târgu Jiu, știu că aici se dorește performanță”.

”Am văzut că fetele au avut rezultate surprinzătoare, foarte bune în acest sezon. Am urmărit echipa și îmi place energia lor și sunt nerăbdătoare să ajut echipa să facă un pas înainte în sezonul viitor și împreună să câștigăm cât mai multe jocuri”, a mai spus Bohme.

Simone Bohme s-a născut pe 17 august 1991, în Spentrup, regiunea Randers. Ea și-a început cariera la echipele de junioare ale clubului danez Randers HK. Tot acolo și-a făcut și debutul la nivel de senioare. A jucat în prima ligă din Danemarca pentru echipa Randers HK timp de patru sezoane, în perioada 2008-2012. A fost vicecampioană a Danemarcei în două dintre sezoanele petrecute la Randers, scrie Agerpres.

În palmares, Simone și-a trecut și titlul de campioană în Danemarca, la finele sezonului 2011-2012. Tot cu Randers a cunoscut pentru prima dată și gloria europeană, după ce a câștigat Cupa EHF, în anul 2010. A urmat apoi transferul la o altă echipă de primă ligă, Silkeborg-Voel KFUM, unde a evoluat alte trei ediții de campionat, din 2012 până în 2015. La finalul sezonului 2012-2013, fost desemnată jucătoarea anului în prima ligă daneză.

În 2015, Bohme a trecut în curtea echipei Viborg HK, multiplă campioană a Danemarcei și câștigătoare a Ligii Campionilor. La Viborg, Simone Bohme a petrecut două sezoane, până în ianuarie 2017, când a venit CSM București. După scurta perioadă petrecută în România, daneza a plecat la Siofok KC, din prima ligă a Ungariei, pentru care a evoluat timp de cinci sezoane, câștigând Cupa EHF în sezonul 2018-2019. În 2022 a plecat la Kastamonu Belediyesi GSK, cu care a cucerit Supercupa Turciei.

Foto: Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu

spot_img
spot_img

Politica