duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Șofer din Severin, beat și fără permis

Un bărbat de 43 de ani, din Drobeta-Turnu Severin a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, fiind în stare de ebrietate și cu permisul suspendat. Etilotestul a arătat o valoare de 1,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

„La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Cujmir au depistat, în trafic, un bărbat de 43 de ani, din Drobeta-Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe DN 56 A, în localitatea Recea, având exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendată.

La solicitarea polițiștilor, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o alcoolemie de 1,84 mg/l alcool pur în aerul expirat acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, potrivit IPJ Mehedinți.

spot_img
spot_img

Politica