duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Napoli cere un nou atacant la FCU. Pe cine îi aduce Mititelu

Nicolo Napoli spune că are nevoie de un nou atacant la FCU Craiova. Anunțul italianului a fost făcut după remiza cu Petrolul, când a explicat că vrea trei jucători noi la echipă.

A fost un meci de luptă. Ambele echipei au vrut să câștige meciul. Au jucat bine băieții, au luptat. Cred că egalul este meritat. Vedem (n.r. despre plecări de la U Craiova 1948). Când mă întorc din Italia voi vorbi cu domnul Mititelu. Important e că băieții joacă bine. Cred că putem urca în clasament. Mai avem nevoie de un fundaș central, un fundaș stânga și un atacant central”, a spus Nicolo Napoli, la finalul meciului, conform DigiSport.

În urma cu 5 zile, Adrian Mititelu a vorbit și el despre transferuri, dar nu a spus nici măcar un cuvând despre un atacant: „Listă de sosiri nu am făcut, dar sper să găsim doi jucători. Ne trebuie un fundaș stânga și un stoper. Mie mi se pare că soluția cea mai bună e tot de afară pentru că vrem jucători cu experiență. Să nu mai jucăm cu improvizații. Mai avem un tânăr, Alexandru Vodă, 24 de ani, craiovean la origine și e clar că e bun. Negru va avea o concurență mare. E tot cu viteză, stilul lui Negru, puțin mai înalt”, a spus Adrian Mititelu, conform Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lipsa de interes pentru transferul unui atacant vine și pe fondul încrederii pe care Adrian Mititelu o are în Ganea. Patronul de la FCU speră, totuși, că măcar unul dintre Ibrahimi sau Blănuță va reuși să se impună printre alb-albaștrii. Cei doi au evoluat mai mult la echipa a doua.

Chiar dacă nu este sigur că va primi un atacant, Nicolo Napoli a fost anunțat că poate rămâne fără trei titulari. Popa, Bahassa și Asamoah sunt urmăriți de alte cluburi, iar Mititelu e gata să îi vândă.

„Dacă face o ofertă Gigi Becali, de ce să nu-l dau? Care e problema? Eu bag 3-4 milioane, m-am săturat și eu. Eu nu mă compar financiar cu Becali sau Rotaru. Deci dacă face o ofertă, de ce să nu îl dau? Are Becali banii, n-ați auzit ce a spus Dragomir? Că are un miliard și jumătate”, a spus Mititelu, potrivit Sport.ro.

Patronul de la FCU are încredere că Gurău îl poate înlocui fără probleme pe Popa: „Robert e în atenția unor echipe din afara țării. L-au urmărit. Dar și Gurău vine din urmă. Plus doi juniori de mare perspectivă. Avem patru portari în curte foarte buni. Sunt discuții pentru Asamoah, dar doar discuții. Poate vine o ofertă. Și Bauza dacă nu se accidenta, era foarte dorit în Golf. Se caută un decar în Golf și el era în pole-position. Dacă nu se accidenta cu FCSB, cred că acum era aproape transferat, dar deocamdată e în România și lumea așteaptă să își revină. Ofertă concretă nu există niciuna”, a mai spus Adrian Mititelu, pentru Fanatik.

spot_img
spot_img

Politica