duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

VIDEO/ Dosar penal, după ce un minor a făcut live pe Tik Tok în timp ce conducea o mașină

Un minor din județul Vâlcea a ajuns în atenția polițiștilor după ce s- filmat live pe Tik Tok în timp ce conducea în voie un autoturism. În mașină mai erau alți doi tineri, probabil minori, care transmiteau inclusiv mesaje oamenilor legii: „Ne vedem în trafic băieţi mei, poliţiştii sunt fraţi mei, vă pupăm”, au spus tinerii.

Potrivit hotnews.ro, polițiștii din Vâlcea au deschis o anchetă după ce au văzut imagini pe TikTok în care apărea minorul care conducea un autoturism în timp ce prietenii transmiteau totul pe internet. Adolescentul a fost identificat și polițiștii au întocmit dosar penal.

„În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul auto, stabilindu-se că este vorba de un minor, din oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea, care a condus un autoturism în localitatea Bălceşti, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a transmis, miercuri, Poliţia Judeţeană Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Autovehiculul avea volan pe dreapta și manelele la maxim, iar imaginile filmate cu telefonul de pasagerul din stânga şoferului arată că autoturismul rulează într-o localitate.

VIDEO AICI

spot_img
spot_img

Politica