duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Olt. Ziua Pompierilor, sărbătorită la Slatina

Ziua Pompierilor a fost sărbătorită duminică și în Municipiul Slatina. Manifestările au avut loc în Parcul Tineretului, unde au fost prezente autospecialele, accesoriile și echipamentele pe care pompierii le folosesc la intervenții, dar și ateliere de prim ajutor de bază.  

„Au fost prezente autospecialele, accesoriile și echipamentele pe care le folosim la intervenții, dar și ateliere de prim ajutor de bază. Și pentru că în acest an, Ziua Pompierilor din România, sărbătorită la 13 septembrie, coincide cu Ziua Informării Preventive,au fost și puncte de informare preventivă, în cadrul cărora cadre ale Inspecției de Prevenire și Serviciului de Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, au diseminat materiale referitoare la campaniile naţionale de educare şi informare publică derulate la nivelul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Activitățile s-au încheiat cu un exercițiu spectaculos, de descarcerare și acordare a primului ajutor”, au spus reprezentanții ISU Olt.

Manifestările au continuat și luni, când porțile pompierilor din întreg județul au fost deschise pentru cei care au vrut să viziteze. Sărbătoarea prelungită continuă inclusiv marți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Marți 13 septembrie, începând cu ora 12.00, pe platoul din fața Instituției Prefectului-județul Olt, se vor organiza ateliere cu prezentări de tehnică de intervenție în parcarea instituției. La ora 13.00 se va desfășura ceremonialul militar dedicat Zilei Pompierilor din România, urmat de defilarea cadrelor ISU Olt și a tehnicii de intervenție”, au adăugat reprezentanții ISU Olt.

spot_img
spot_img

Politica