duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mititelu nu se mai oprește: transfer după transfer!

Patronul FCU Craiova vrea să acopere vidul lăsat în echipă de „afacerea Compagno”.

Vânzarea lui Andrea Compagno pe axa Mititelu – Becali a șubrezit atacul alb-albaștrilor, dat fiind că vârful Italian era golgheterul la zi al campionatului în momentul în care s-a făcut afacerea. Însă a îngroșat serios conturile clubului din Bănie, cu cele 1.5 milioane de euro puse la bătaie de latifundiarul din Pipera.

Cu banii de la Becali, Mititelu a început să cumpere. Primul sosit: Jibril Ibrahim, 19 ani, golgheterul Nigerian din liga Moldovei pentru care Adrian Mititelu a plătit 250.000 de euro. Însă patronul formației din Craiova nu s-a oprit aici și a mai adus un tânăr de perspectivă. Este vorba de vârful Vladislav Blănuță, împrumutat de la Pescara cu opțiune de cumpărare în vară contra sumei de 400.000 de euro, bun înțeles dacă va da randamentul așteptat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

FCU Craiova a anunțat în mod oficial transferul vârfului Vladislav Blănuță, printr-o postare pe contul de facebook. „Fotbal Club Universitatea 1948 a ajuns la un acord cu formația Pescara pentru împrumutul atacantului Vladislav Blănuță. În vârstă de 20 ani, Vladislav Blănuță sosește în Bănie sub formă de împrumut pentru un sezon, cu opțiune de cumpărare definitivă în vara viitoare. Vlad a reușit să înscrie 10 goluri în 23 partide pentru echipa secundă a Pescarei, în sezonul precedent, și a marcat de 3 ori în 6 meciuri pentru naționala Moldovei U21. Mult succes în tricoul alb-albastru, Vlad!”, se arată în comunicatul emis de FCU Craiova.

„E un copil foarte promițător, în care îmi pun mari speranțe. Sincer, mi l-a recomandat Fane Stoica. Sunt șanse ca băiatul să fie chemat în curând și la prima reprezentativă a Moldovei. Are 1,90 metri, lovește mingea bine cu capul, e un fel de Miculescu”, a punctat Adrian Mititelu pentru playsport.ro.

Marius Croitoru are acum 4 atacanți centrali la dispoziție: Claudiu Bălan, George Ganea, Jibril Ibrahimi și Vladislav Blănuță.

spot_img
spot_img

Politica