duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Accidente în Mehedinți. Un pieton și un biciclist, la spital

Miercuri, 13 iulie, a fost o zi marcată de accidente, în Mehedinți. Un bărbat de 77 de ani, care traversa strada pe trecere, a fost lovit de o mașină condusă de un șofer de 47 de ani. Victima a fost transportată la spital.

„La data de 13 iulie a.c., ora 19.40, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic cu privire la faptul că la intersecția străzilor Doctor Saidac cu Lazăr, în municipiu, s-a produs un  accident rutier soldat cu victime omenești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 47 de ani, din Drobeta Turnu Severin în timp ce conducea un  autoturism pe strada Doctor Saidac, la intersecția cu strada Lazăr, a acroșat un pieton, un bărbat de 77 de ani, care traversa strada pe marcajul pietonal”, potrivit IPJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din accident a rezultat  vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Un biciclist de 19 ani a ajuns și el la spital după ce a fost lovit de un bărbat de 55 de ani, din comuna Bălăcița, în timp ce conducea un  autoturism pe strada Doctor Babeș.

„La data de 13 iulie a.c., ora 21.52, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat despre faptul că la intersecția străzilor Doctor Babeș cu Călărași, în municipiu, s-a produs un  accident rutier soldat cu victime omenești.      

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 55 de ani, din comuna Bălăcița, în timp ce conducea un  autoturism pe strada Doctor Babeș, la intersecția cu strada Călărași, a acroșat un biciclist, un tânăr de 19 ani”, potrivit IPJ Mehedinți.

Din accident  a rezultat  vătămarea corporală ușoară a biciclistului căruia i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, acesta refuzând transportul la o unitate medicală. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

spot_img
spot_img

Politica