duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

O mașină a luat foc la Ambasada Rusiei după ce a intrat în gard. Șoferul a murit

UPDATE: Șoferul era Bogdan Drăghici, președintele asociației TATA, care a fost acuzat de fosta soție că și-a molestat fiica, potrivit unor surse Digi24.

Din 2019 a fost cercetat și trimis în judecată în legătură cu această acuzație. Ieri a fost condamnat în primă instanță la 15 ani și patru luni de închisoare pentru agresiune sexuală asupra fiicei sale. El avea interdicție de a părăsi țara până în 26 mai 2022.

Primele date ale anchetatorilor arată că Bogdan Drăghici și-ar fi dat foc înainte de a intra cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București, nefiind vorba despre declanșarea unui incendiu după impact, au declarat pentru HotNews.ro surse din rândul anchetatorilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit surselor judiciare citate, la această oră este audiat de către polițiști tatăl lui Bogdan Drăghici, căruia îi aparține mașina cu care președintele Asociației Tata a intrat în zidul sediului misiunii diplomatice.

Bogdan Drăghici a postat marţi pe Facebook un text de sprijin faţă de ucraineni.

„Şi eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toţi ucraineni, până când se va sfârşi definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire! Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am serbat ziua de naştere la Kiev, într-o metropola strălucitoare, populată de oameni fericiţi să savureze o primăvară superbă. Eram acolo cu fiica mea la un turneu de scrimă şi încercam să îmbinăm utilul cu plăcutul, trecând în revistă în timpul liber atracțiile turistice ale capitalei Ucrainei”, a scris el.

––––

O mașină a intrat, miercuri dimineață, în plin în poarta Ambasadaei Rusiei la București, iar un incendiu a izbucnit la scurt timp.

Incidentul a avut loc în jurul orei 6:00, potrivit martorilor care au publicat imaginile pe rețelele sociale.

„În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism”, a transmis Poliţia Capitalei.

Surse apropiate anchetei au spus că ar fi fost vorba despre un gest intenționat. Astfel, șoferul ar fi mers direct către poarta principală de acces și s-a izbit cu mașina în gard, scrie digi24.ro

Jandarmul care era de pază l-ar fi somat pe șofer să părăsească imediat locul, dar el i-ar fi strigat militarului ceva, iar apoi s-ar fi autoincendiat.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a acest eveniment.

spot_img
spot_img

Politica