luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Locuri de muncă vacante pentru mehedințeni, atât în județ, cât și în străinătate!

AJOFM Mehedinţi are 75 de locuri de muncă vacante. Cele mai multe sunt în domeniul confecționer îmbrăcare volane (15), șofer (7), muncitor necalificat (6), zidar (6), pizzar (4).

Doritorii pot alege și un loc de muncă în străinătate. Angajatorul GREENPEAS ENTERPRISE APS, cu adresa în Eskemosevej, 8, Refsvindige, DK-5853, Ørbaek, Danemarca, oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 100 de  locuri de muncă vacante pentru lucrători în agricultură – culegători de mazăre. Locul de muncă va fi în insula Funen (Fyn) din Danemarca. Același angajator mai oferă 65 de  locuri de muncă vacante pentru lucrători în agricultură – culegători de mazăre. Locul de muncă va fi în ferma din Vila Nova de Milfontes(Portugalia).

Cerințe: vârsta minimă 18 ani, condiție fizică bună, experiență în agricultură.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona oferta accesând  https://www.anofm.ro/eures/solicitanti.html, sau se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Politica