duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

A crescut vaccinarea prin intermediul medicilor de familie

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a declarat că, odată cu apariția pericolului iminent al infectării, a crescut vaccinarea prin intermediul medicilor de familie cu peste 30% în ultima lună.

”Numărul celor care s-au vaccinat în spitalele publice s-a dublat în ultima lună. De asemenea, a crescut vaccinarea prin intermediul medicilor de familie cu peste 30% în ultima lună”.

”O parte importantă a populației a amânat decizia de vaccinare în timpul verii, când lipsea pericolul iminent, și a început să se vaccineze acum”, a mai spus Andrei Baciu, potrivit g4media.ro, care a adăugat că ”fondurile europene creează condiții excepționale pentru sistemele de sănătate ale României pentru a reduce decalajele față de restul statelor membre UE”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vaccinarea împotriva COVID-19 în cabinetele medicilor de familie a început în luna mai iar vaccinul folosit este Johnson & Johnson (Janssen) care se administrează într-o singură doză și poate fi făcut tuturor persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

spot_img
spot_img

Politica