duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Trupul neînsufleţit al lui Diego Maradona a fost depus la palatul prezidenţial din Buenos Aires

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Diego Armando Maradona, legenda fotbalului argentinian care a decedat miercuri, a fost depus la Casa Rosada, palatul prezidenţial din Buenos Aires, unde va avea loc priveghiul.

Fanii lui Maradona îi vor putea aduce un ultim omagiu idolului lor joi, între orele locale 06:00 şi 16:00 (9:00 – 19:00 GMT), potrivit unui comunicat dat publicităţii de Preşedinţia argentiniană.

Fosta soţie a lui Maradona, Claudia Villafane, şi cele două fiice ale lor, Dalma şi Gianinna, au sosit la Casa Rosada cu puţin înainte de miezul nopţii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La palatul prezidenţial au ajuns preşedintele Federaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA), Claudio Tapia, dar şi jucători activi şi retraşi, în special coechipieri ai lui Maradona care au luat parte la epopeea Cupei Mondiale din 1986, câştigată de naţionala Albiceleste în Mexic. Toate aceste persoane şi-au putut lua rămas bun de la legendarul fotbalist înainte de a se permite accesul publicului în palat.

Preşedintele Argentinei, Alberto Fernandez, a decretat trei zile de doliu naţional după moartea lui Maradona, idolul unei ţări răvăşite acum de durere, scrie Agerpres.

Diego Maradona a încetat din viaţă miercuri în urma unui stop cardiac, în locuinţa sa.

În jurul orei locale 13:00 (16:00 GMT) unele media locale au informat că Maradona a suferit un stop cardiac la domiciliul său din provincia de Buenos Aires şi că cel puţin patru ambulanţe se îndreaptă spre locuinţa sa.

Decesul a fost anunţat puţin mai târziu de canalul Todo Noticias, care a asigurat că a vorbit cu Matias Morla, agentul şi prietenul lui Maradona.

spot_img
spot_img

Politica