duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Dodon își consolează susținătorii după ce a pierdut alegerile prezidențiale: „Liniștiți-vă. Beți câte 50 grame și mergeți mai departe!”

Igor Dodon, care a pierdut alegerile prezidențiale din Republica Moldova, a pornit în ultimele zile de mandat într-o călătorie prin țară, respectiv prin localitățile unde a obținut cele mai multe voturi, pentru a le mulțumi alegătorilor.

La întrunirile organizate în aceste localității cu ocazia vizitei sale, Dodon a criticat-o pe Maia Sandu, noul președinte al Republicii Moldova, dar și-a încurajat și alegătorii să treacă mai repede peste înfrângerea sa, potrivit gandul.ro

„Știu că nu e ușor. În suflet … Știu că mulți din voi au plâns. Chiar și acum am văzut lacrimi în ochii unora. Nici mie nu îmi este ușor din motiv toată mizeria a fost vărsată peste mine familia mea. Luați exemplu de la mine. Să trecem cu toții peste asta. E mai bine ca acum trei ani. Avem mai multe instrumente, ai multe oportunități Rusia este alături. Liniștiți-vă. Beți câte 50 grame. Strângeți în pumn forțele și mergeți mai departe”, li se adresează Igor Dodon oamenilor prezenți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Igor Dodon este ferm convins că România a susţinut-o pe Maia Sandu la alegerile prezidenţiale care au avut loc, recent, în Republica Moldova. Liderul pro-rus a făcut declaraţia în timpul unui live pe care l-a susţinut pe contul personal de Facebook. 

„E clar, au susţinut-o în alegerile prezidenţiale. România e deschisă faţă de Maia Sandu. În al doilea rând, eu cred că pentru românii e mare fericire că un cetăţean de-al lor a devenit preşedinte al Republicii Moldova. Aici nu e nimic straniu”, a declarat preşedintele în exerciţiu al Republicii Moldova.

spot_img
spot_img

Politica