duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Toate reacțiile după arestarea lui Adrian Mititelu!

FCU Craiova nu a obținut decât o remiză albă în cea mai grea săptămână din viața lui Adrian Mititelu

Șocul săptămânii în fotbalul craiovean a fost, fără îndoială, arestarea patronului FCU Craiova. Adrian Mititelu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul Mihai Costea, fiind acuzat de evaziune fiscală. Mititelu a ieșit la TV spunând că e un abuz, apoi clubul a venit cu un comunicat prin care a anunțat că Adrian Mititelu jr, băiatul patronului, va prelua conducerea administrativă a liderului din B.
FCU Craiova a avut meci sâmbătă pe terenul Știința din Timișoara contra celor de la ASU Poli, meci încheiat fără învingători și învinși și fără goluri, scor 0-0. În urma rezultatului, FCU se menține pe locul 1 în clasament, la 2 puncte distanță de ocupanta poziției secunde, Dunărea Călărași. După meci, antrenorul Mitică Vasilică a spus: „Țin să felicit jucătorii pentru atitudinea de care au dat dovadă, am impus ritmul până în ultima secundă a meciului, am demonstrat că ne dorim foarte tare această victorie. Am vrut să dedicăm trei puncte patronului nostru, domnului Adrian Mititelu.
Îmi pare rău că nu am putut să îi oferim o consolare. Referitor la meci, e un punct câștigat. Trebuie să fim mulțumiți. E un punct care se adaugă în zestrea echipei, e un punct important.
Cred că s-a văzut un plus de atitudine. Toată echipa și-a dorit foarte mult să câștige acest meci, în primul rând pentru domnul Mititelu și pentru ceea ce i s-a întâmplat. Îmi pare rău că nu am reușit mai mult de atât. Obiectivul principal este promovarea, sperăm să luptăm până la capăt cu succes și să îndeplinim acest obiectiv”.
Mihai Costea,subiectul transferului în urma căruia Mititelu a ajuns după gratii, a spus: „Eu știu că Steaua m-a transferat de la Universitatea Craiova pe o sumă foarte mare. Îmi pare rău de domnul Mititelu, este într-o situație foarte grea.
Îi urez succes, să treacă cât mai bine peste această perioadă. Nici dușmanilor nu le dorești așa ceva”.
Fost președinte în Bănie, Marcel Pușcaș a spus: „Nu e un moment plăcut pentru nimeni și nu știu dacă merita. Nu e în regulă și îmi pare extrem de rău. Sunt convins că lucrurile pot să funcționeze în continuare, pentru că sunt condiții necesare. Acum, depinde cum se vor lua deciziile. Echipa este într-un moment bun și o promovare ar însemna și o alinare a stării lui Adrian Mititelu. Sper să meargă înainte, pentru că merită să promoveze”.
Mitică Dragomir a părut mai degrabă afectat:  „Acum vă aud. A fost condamnat? Doamne ferește. Vai de capul meu. Îmi pare rău de Mititelu. Nu îmi mai aduc aminte nimic de atunci, sunt ani de zile de atunci.
Îmi pare rău de el. Chiar dacă a încercat să mă păcălească și pe mine. E și tânăr, nu are peste 65 de ani ca să beneficieze de reducerea pedepsei, e grav. Mie îmi pare rău de el”.
Sorin Cârțu a preferat să păstreze distanță de subiect: „Nu mă interesează, nu vreau să comentez. Nu am eu ce să discut. Treaba lui! Fiecare cu bucuriile și necazurile lui”.
Nu și Ioan Andone, manager acum la Voluntari: „Din ce am citit, Adrian Mititelu l-a lăsat pe fiul lui să se ocupe de afacere. Nu e același lucru, clar,  dar a fost lăsat cineva din familie… E vorba de încredere! Dacă ar fi fost el la timona echipei, era altceva.
Adrian Mititelu învățase fotbal, e de atâția ani în fenomen. Schimba și antrenorii, știa să pună și presiune pe jucători. Din păcate pentru club e o pierdere mare. Dacă el era în libertate, Craiova ar fi promovat sigur în Liga 1.
E un șoc pentru jucătorii Craiovei, fotbaliștii se gândesc că nu își mai iau banii. E dificil”.

spot_img
spot_img

Politica