duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Olt. Jurnalistă, internată la Spitalul Slatina cu coronavirus

Încă două cazuri de infectare cu coronavirus au apărut, în ultimele 24 de ore, în Olt. Este vorba de o jurnalistă și de o infirmieră a Spitalului Slatina.

Jurnalista este din Slatina, lucrează pentru un trust de presă național și pentru o publicație regională și este posibil să se fi infectat de la o rudă.

Ea a fost internată la Spitalul Slatina joi seară, potrivit olt-alert.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Infirmiera își desfășoară activitatea în Blocul Operator și este soția unuia dintre șoferii de la Ambulanța Olt, diagnosticați cu SARS-CoV-2.

Ea a intrat în izolare la domiciliu după ce soțul său a fost confirmat cu COVID-19,  rezultatul primului test ieșind negativ. A fost retestată și, de data aceasta, rezultatul a arătat că femeia este purtătoare a noului coronavirus.

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, ieri, un număr de 122 de persoane din Olt infectate cu coronavirus de la începutul epidemiei, cărora li de alătură și cele două noi cazuri.

Până ieri, 75 de persoane infectate s-au vindecat, 43 fiind încă internate. În momentul de față, 2850 de oameni se află în izolare la domiciliu și 16 în carantină.

De asemenea, în Olt au fost înregistrate și patru decese provocate de COVID-19.

spot_img
spot_img

Politica