duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Un gorjean a săvârșit patru infracțiuni într-o singură zi

Poliţiştii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Urdari s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. Se pare că era vorba despre un bărbat, de 31 de ani, din comuna Plopșoru.
În timp ce conducea un moped neînregistrat în circulație, din direcția Urdari spre Fărcășești, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț. Gorjeanul a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost transportat la spital, acolo unde i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge. Astfel, polițiștii au descoperit că bărbatul a săvârșit patru infracțiuni într-un timp destul de scurt.
„Cu ocazia verificării în bazele de date s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu poseda permis de conducere și vătămare corporală din culpă. De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 lei pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020, întrucât nu avea asupra sa declarație pe propria răspundere”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.

spot_img
spot_img

Politica