duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Craiova. Piața Centrală și Piața Valea Roșie, închise

Pieţele Centrală şi Valea Roşie din Craiova au fost închise, temporar, de Inspectorii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) din cauza neregulilor găsite privind distanţarea socială a persoanelor. Au fost aplicate amenzi în cuantum de 17.000 lei.

Potrivit unui comunicat ANPC, aceste măsuri au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, în cazul Pieţei Centrale (nu au fost implementate măsurile de distanţare socială, culoarele dintre tarabe neavând lăţimea prevăzută de aceasta, nu au fost asigurate substanţe dezinfectante, în incinta pieţei, pentru consumatori şi comercianţi), iar în cazul Piaţei Valea Roşie, din cauza abaterilor privind desfăşurarea activităţii în spaţiul de vânzare şi cel de depozitare a lactatelor, în condiţii igienico-sanitare necorespunzătoare.

”Campania de verificări va continua şi în perioada următoare pentru a se asigura că sănătatea şi viaţa consumatorilor nu este pusă în pericol în zonele de comercializare, precum şi că drepturile consumatorilor sunt respectate”, se arată în același comunicat.

Policlinica Buna Vestire Craiova






spot_img
spot_img

Politica