duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Olt. Bărbatul descarcerat, după ce s-a răsturnat cu mașina la Coteana, a murit

Bărbatul care s-a răsturnat cu mașina la ieșirea din Coteana spre Brebeni, cu 5 zile înainte de Paște, a decedat la un spital din București

Accidentul rutier s-a produs pe DJ 546, la ieşirea din Coteana spre Brebeni, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum, respectiv carosabil umed, spun reprezentanții IPJ Olt.
În maşină se afla doar șoferul, un bărbat de 46 de ani, din Mărunței. Când echipajele de pompieri au ajuns la locul accidentului, au găsit autoturismul în afara carosabilului, răsturnat pe o parte, iar bărbatul era blocat în interior.
Pentru extragerea șoferului, care a fost conștient și cooperant pe timpul intervenției, pompierii au îndepărtat parbrizul autoturismului.
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Slatina conștient, cu traumatism cranio-cerebral și dureri la cap, gât și coloana vertebrală. Ulterior, el a fost transferat la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Bucureşit, unde a intrat în comă. Acesta a încetat din viață miercuri noaptea.
Potrivit Gazeta Nouă, bărbatul în vârstă de 46 de ani, care lucra la o societate de pe platforma industrială a Slatinei, era tatăl a trei copii.

spot_img
spot_img

Politica