duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

A început distribuirea echipamentelor de protecție gratuite către medicii de familie din Mehedinți

Primele pachete cu echipamente de protecție și produse dezinfectante au ajuns, marți, la cabinetele medicilor de familie din Mehedinți. Cabinetele din localitățile Breznița Ocol și Malovăț au primit deja primelele pachete din partea Consiliului Județean.

Aladin Georgecu, președintele C.J. Mehedinți, a participat la distribuirea pachetelor.

„Mă bucur că am reuşit să merg personal cu primele pachete la cabinetele din Brezniţa Ocol şi Malovăţ, însoţit de domnii primari de aici. Alte pachete sunt în curs de livrare şi ţin să mulţumesc consilierilor judeţeni şi colegilor din instituție pentru mobilizarea ireproșabilă de a ajunge la cabinetele din afara municipiului într-un timp foarte scurt”, a precizat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fiecare pachet conţine: 100 măşti chirurgicale, 100 perechi mănuşi chirurgicale, 150 perechi botoşi, 2 combinezoane refolosibile, 2 l dezinfectant suprafețe, 2 l dezinfectant mâini.

Medicii de familie de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin trebuie să se  prezinte la sediul Consiliului Judeţean Mehedinţi pentru a ridica seturile cu materiale.

Președintele C.J. Mehedinți  a mulțumit medicilor pentru tot ceea ce fac în această perioadă.

„Mulţumesc întregului personal medical din judeţ pentru tot efortul depus în această luptă de zi cu zi împotriva coronavirusului și îi asigur în continuare de întreaga mea susţinere. Am convingerea că împreună vom trece cu bine peste acest mare test de viaţă la care suntem supuşi cu toţii”, a adăugat președintele C.J. Mehedinți.

spot_img
spot_img

Politica