vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tineri, prinși cu droguri pe străzile din Râmnicu Vâlcea

Jandarmii vâlceni au urmărit în trafic o mașină în care se aflau trei indivizi din Râmnicu Vâlcea. Se apre că grupul de râmniceni aveau asupra lor droguri. Totul a avut loc marți, în zona Cartierului Nord.

„În data de 07 aprilie, orele 18:30, jandarmii aflați într-una din misiunile de prevenire a răspândirii noului Coronavirus, pe raza Cartierului Nord din Râmnicu Vâlcea, au observat un autoturism în care se aflau 3 persoane, cu un comportament suspect. În momentul în care jandarmii s-au apropiat de autoturism, acesta s-a pus imediat în mișcare, motiv pentru care s-a solicitat pentru sprijin un echipaj de poliție. Persoanele în cauză au fost conduse de către jandarmi și polițiști la sediul I.P.J. Vâlcea pentru continuarea cercetărilor”, precizează IPJ Vâlcea.

Oamenii legii au efectuat controlul corporal al celor 3 persoane și al autoturismului. Se pare că tinerii, cu vârste cuprinse între 25 și 27 de ani, aveau asupra lor mai multe pliculețe din staniol cu resturi vegetale de culoare verzuie, cu un miros înțepător.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica