vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Conducerea spitalului din Deva, preluată de medicii militari

După SJU Suceava, a cărui conducere a fost preluată de doctorul militar col. Daniel Ionuţ Derioiu, a venit rândul spitalului județean din Deva să fie condus de militari.

Decizia vine după ce managerul și directorul medical de la spitalul au demisionat, ieri, scrie digi24.ro

Potrivit ministrului Sănătății, Nelu Tătaru: „Nu este încă situația de la Suceava. Poate fi, dacă nu rezolvăm în acest moment. Am avut un management care nu a făcut față și lipsa de autoritate a făcut să avem parte de demisii. În acest moment am instalat în management medici militari”, a spus Tătaru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tătaru a mai spus că tot personalul medical va fi testat, iar medicii și asistentele care lucrează în spital nu vor mai merge acasă, ci vor sta la hotel.

„Vom testa tot ce înseamnă personal medical. Cei valizi vor efectua activitate medicală, în măsura în care vor accepta acest lucru, dar în regim de semiinstituționalizare. Vor merge în hoteluri și vor reveni dimineață. Cei care nu vor accepta – nu ne putem permite să reintroducem în spital, venind din oraș, același virus. Cei negativi pot veni la spital și de la domiciliu”, a mai spus Tătaru.

Politica