luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Atacanții de la CSU Craiova l-au supărat deja pe Costel Gâlcă

Costel Gâlcă nu a fost deloc mulțumit de jocul elevilor său, în meciul cu CFR Cluj. Antrenorul a explicat, la final, că alb-albaștrii și-au respectat prea mult adversarii și că puteau să fie mult mai hotărâți, pe teren. Tehnicianul i-a taxat și pe atacanți, care continuă să rateze foarte multe ocazii și să irosească șanse importante în ofensivă.

„Parcă am intrat cu prea mult respect în prima repriză. Aici cred ca am pierdut. Nu le-am pus probleme, am fost cam respectuoși cu ei când aveam mingea. Într-adevăr, în a doua repriză ne-am desfăcut umpic mai mult. Am avut ocazii clare de gol. Cred că trebuie să facem mult mai mult în atac pentru a câștiga un meci. În prima prezintă nu am avut nici o ocazie de a marca. E normală experiența mai mare a CFR-ului, riști mai mult, desfaci mai mult, apar și spațiile”, a declarat Costel Gâlcă.

Locul doi nu mai este tocmai la îndemâna oltenilor, care au fost depășiți, în clasament, de Farul. Gică Hagi vrea să fie vicecampion și să evite un meci de baraj pentru cupele europene. Și Gâlcă vrea pe locul 2, dar e conștient de faptul că acest obiectiv s-a complicat când CFR Cluj a plecat cu trei puncte de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica