duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Soț vs. soție, la Primărie

Bătălie în instanță, dar și la Primărie. Se întâmplă la Gogoșu, Mehedinți, unde actualul primar, care candidează pentru un nou mandat, o are drept contracandidat pe soția sa, cu care se află în proces de divorț.

Primarul Jean Rogoveanu candidează pentru un nou mandat din partea PSD, iar soția sa, Codruța Rogoveanu, din partea PNL.

„Sincer, n-am crezut că poate să aibă atâta nebunie, să vină să se contreze cu mine și la alegeri. Se contrează cu mine prin instanțe, prin astea, dar nu m-am gândit că vine și la alegeri. Deși ar fi trebuit să știe că șansele ei sunt foarte mici. Treaba ei! Din răzbunare sau răutate vrea să candideze, vrând să demonstreze nu știu ce”, a spus edilul, pentru Digi24.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primarul Jean Rogoveanu a mai afirmat că soția sa „nu are ea caracter pentru a fi primar, ea e o fire mai recalcitrantă”.
Soția lui spune că a ales să candideze pentru că este nemulțumită de administrație.
„Proasta administrație pe care o face la nivel de comună. A fi primar într-o comună de nivelul comunei Gogoșu, din județul Mehedinți, asta înseamnă că de dimineață, de la orele 08, până la orele 16, să-ți respecți în totalitate programul de muncă și, mai mult de atât, trebuie să fii prezent în comună tot timpul, nu doar în campania electorală, când se apropie alegerile”, a spus femeia pentru sursa citată, adăugând că și-a ajutat soțul la fiecare proiect derulat din funcția de primar.

Politica