luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltean arestat pentru că vindea droguri

Un bărbat din județul Olt a fost arestat de oamenii legii pentru că a deținut și vândut droguri. Acesta vindea Canabis consumatorilor din Olt și Vâlcea. Au fost făcute mai multe percheziții la el acasă, iar procurorii au găsit mai multe cantități de droguri.

”În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada septembrie-decembrie 2023, aceasta ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, către consumatori din județele Olt și Vâlcea, cu prețul de 50 de lei, respectiv 100 de lei, pentru o jumătate de gram, respectiv un gram de fragmente vegetale care conțineau substanțe psihoactive.

În urma perchiziției domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate aproximativ 100 de grame de substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive, precum și alte mijloace de probă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 25 aprilie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea bărbatului”, au spus procurorii olteni.

Olteanul a fost acum arestat pentru 30 de zile pentru infracțiunea de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Politica