luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat și concubina lui au făcut un scandal monstru în centrul orașului Târgu Jiu

Un conflict a izbucnit spontan în centrul orașului Târgu Jiu. Un bărbat și concubina acestuia au avut ceva de împărțit cu alte trei persoane. Se pare că aceștia se cunoșteau, iar cearta a pornit pe fondul unor altercații mai vechi. Totul a avut loc în zona magazinului non stop de lângă Spitalul Tudor. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au efectuat cercetări. Două persoane au părăsit locul faptei, fiind ulterior identificate de polițiști în trafic, în Lăzărești.

Se pare că bărbatul agresor a lovit cu o bâtă mașina persoanelor cu care intrase în conflict, fiind astfel distruse mai multe elemente de caroserie. Cei doi au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri și vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale.

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore bărbat, de 30 de ani, din Bumbești-Jiu, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și și concubina acestuia, de 31 de ani, din aceeași localitate, bănuită de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Pe fondul unui conflict mai vechi, în timp ce se aflau pe strada General Gheorghe Magheru, din municipiul Târgu Jiu, au exercitat acte de violență asupra a trei persoane, cu vârste cuprinse între 35 și 54 de ani, domiciliate în orașul Târgu Cărbunești. De asemenea, bărbatul a lovit cu o bâtă din lemn și distrus mai multe elemente de caroserie ale autoturismului persoanelor implicate în conflict. Astfel, cele două persoane vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale”, a transmis Corina Scurtu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica