joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Controale la firmele de pază din Râmnicu Vâlcea

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au luat măsuri pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici. Agenți din cadrul Compartimentului Sisteme de Securitate au desfășurat activități pentru verificarea modului de executare a serviciului de către personalul de pază. Au fost verificate 31 de unități asigurate cu pază umană proprie sau prin societăți specializate de pază.

Acțiunea s-a desfășurat cu scopul de a verifica modului de asigurare contra efracției a unităților, respectarea prevederilor planului de pază, modul de executarea a serviciului de către agenții de securitate, cunoașterea sarcinilor de serviciu din consemnul particular și a modului de intervenție în cazul unui incident în obiectivul păzit.

În timpul raziei, 4 agenți de securitate care executau serviciul în mod necorespunzător au fost depistați. Toți agenții de securitate verificați au fost reinstruiți cu privirea la modul de executare a serviciului de pază și modul de intervenție și sesizare în cazul unui eveniment în obiectivul păzit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica