luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Procurorul militar Ionel Corbu şi-a depus dosarul pentru şefia Parchetului General

Procurorul militar Ionel Corbu, cel care a instrumentat dosarul privind mitingul din 10 august 2018, şi-a depus candidatura pentru funcţia de procuror general, scrie Mediafax.

Până în prezent, doi candidaţi şi-au depus dosarul.

Procurorul Gabriela Scutea, respinsă Tudorel Toader la interviul de selecţie pentru funcţia de procuror general, şi-a depus, miercuri, o nouă candidatură. Vineri este ultima zi în care se pot depune dosarele.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tudorel Toader a anunţat pe 10 aprilie reluarea procedurii de selecţie a viitorului procuror general, după ce, a spus el, niciunul dintre cei patru candidaţi nu a îndeplinit condiţiile necesare pentru a conduce Ministerul Public.

În perioada 12 aprilie – 8 mai se va face selecţia procurorilor iar candidaţii pot depune cereri de înscriere până pe 25 aprilie la direcţia de resurse umane din cadrul ministerului., anunţă Ministerul Justiţiei pe site-ul său.

Lista candidaţilor care îndeplinesc condiţiile de participare la interviu se va afişa pe 2 mai pe pagina de internet a ministerului iar în perioada 6-7 mai, cei admişi vor susţine un interviu cu ministrul Justiţiei, alături de care se vor afla cei doi secretari de stat.

Politica