miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Comisiei de la Veneţia, întâlnire cu reprezentanţii Parlamentului

Delegaţia Comisiei de la Veneţia se va întâlni joi cu reprezentanţii Parlamentului, discuţiile urmând să vizeze modificarea legilor Justiţiei. Echipa Comisiei de la Veneţia a avut a avut întrevederi miercuri cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu ministrul demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader, informează Mediafax.

Florin Iordache a anunţat, marţi, că întâlnirea dintre Comisia de la Veneţia şi reprezentanţii Parlamentului va avea loc joi. El a afirmat că discuţiile se vor baza pe legile justiţiei, nu pe modificarea codurilor penale.

Întrebat dacă se aşteaptă ca experţii de la Veneţia să critice modificările aduse Codului penal, Iordache a răspuns: „Criticile pe care le-a avut Comisia de la Veneţia le-am explicat celor care au vrut să audă. Cine vrea să critice, poate să critice indiferent de argumentele aduse de noi. Legislaţia şi deciziile CCR ţin cont şi de tratatele şi de legislaţia internaţională cât şi de acele prevederi pe care cineva doreşte să le critice. Cine e de bună credinţă le ia ca atare, cine nu e de bună credinţă atacă şi contestă la infinit”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica