duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mehedinți: Primarii Coandă, Rogoveanu și Trușcă, pedepsiți de propriul partid pentru că umblă cu cioara vopsită

Trei primari indisciplinați din PSD Mehedinți au fost dați afară din funcțiile de președinți de organizații comunale. Ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Mehedinți, la care au participat de la centru greii PSD Codrin Ștefănescu și Eugen Nicolicea, s-a lăsat cu pedepse dure pentru niște primari neascultători și rebeli care începuseră să miște în front și să nu mai asculte de linia partidului. Concret, trei dintre primarii social-democrați mehedințeni au fost demiși din funcțiile de președinți ai organizațiilor locale din comunele în care sunt primari. Măsura a fost luată prin votul covârșitor al celor prezenți. Cei sancționați de propriul partid sunt Constantin Trușcă, primarul comunei Șimian, Lucian Coandă, primarul din Bâcleș, și Jean Rogoveanu, primarul din Gogoșu. Codrin Ștefănescu și Eugen Nicolicea nu au dat prea multe detalii despre destituirea politică a celor trei primari, dar Codrin Ștefănescu a spus că e nevoie de disciplină în PSD.

„Cu siguranță, vor trebui să țină pasul cu partidul. Domnul Trușcă e un om minunat, dar trebuie să țină domnul Trușcă pasul cu PSD Mehedinți, nu PSD Mehedinți cu domnul Trușcă! Asta e valabil în fiecare organizație județeană. Restul au rămas în sală s-au discutat lucruri importante, acum toată lumea ne așteaptă la masă, colegial. Unde sper să vină și domnul Trușcă și cei doi care au părăsit partidul, dacă vor să fie în această echipă! Ușile PSD sunt deschise pentru oameni care gândesc ca noi, fac ca noi, care merg până la capăt, care lasă orgoliile și interesele personale de o parte, în această miză uriașă”, a declarat Codrin Ștefănescu, secretarul general PSD.

Organizațiile locale din PSD Mehedinți decapitate de conducerea centrală de la București, adică Șimian, Gogoșu și Bâcleș, vor avea de acum conducere interimară, iar cei trei primari rebeli dați afară din funcțiile de partid au dreptul de a contesta decizia.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica