duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Hoţi din autoturisme, prinşi de poliţie

Trei tineri care au furat bani şi alte bunuri din mai multe maşini parcate pe străzile din Târgu Jiu au fost prinşi de Poliţie. Unul dintre ei a fost reţinut.

“În perioada august – septembrie a.c., Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de mai mulți cetățeni din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în autovehiculele proprietate, parcate în apropierea domiciliilor, de unde au sustras bunurile de valoare și sume de bani, cauzând un prejudiciu de peste 15.000 de lei.

La data de 11 septembrie a.c., în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Târgu-Jiu, au fost identificați 3 tineri de 16, 20 și 21 de ani, din municipiul  Târgu-Jiu, bănuiți de săvârșirea faptelor. Faţă de tânărul de 21 de ani, s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg Jiu cu propuneri legale”, potrivit IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

spot_img
spot_img

Politica