duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

StreetBall în centrul Târgu-Jiului

Finala Campionatului Național de StreetBall 3×3 se joacă în centrul municipiului Târgu Jiu. Evenimentul se va desfășura sâmbătă și duminică în fața Prefecturii Gorj.

Am plăcerea să vă invit, alături de mine, sâmbătă și duminică (4-5 august), la un eveniment spectaculos pe care Primăria Târgu Jiu l-a pregătit în centrul orașului: Finala Campionatului Național de StreetBall 3×3. Evenimentul se va desfășura în centrul pietonal din municipiu, chiar în fața Prefecturii Gorj și va avea două secțiuni: băieți și fete, cu câte 12 echipe fiecare.

Sunt încântat că am reușit să organizăm aici finala unei competiții sportive care atrage tot mai multe persoane, în special tineri. Aș vrea să-i mulțumesc pe această cale, pentru implicarea în organizarea la Târgu Jiu a evenimentului, lui Claudiu Fometescu (antrenor federal), un târgujian care face parte din consiliul director al Federației Române de Baschet”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit acestuia, în cazul în care vremea nu va permite desfășurarea meciurilor în aer liber, acestea se vor organiza în Sala Sporturilor.

spot_img
spot_img

Politica