duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

„TOSCA”, două spectacole-eveniment în Parcul Nicolae Romanescu

Opera Română Craiova a reprogramat spectacolul TOSCA din Parcul Nicolae Romanescu pentru zilele de 9 și 10 iunie, la ora 22.00

Astfel, sâmbătă, 9 iunie, publicul îi va putea aplauda pe Ramón Vargas, Joanna Parisi și Alberto Gazale. 

Datorită numărului mare de solicitări, Opera Română Craiova vă invită și duminică, 10 iunie, în Parcul Nicolae Romanescu pentru încă o reprezentație-eveniment a spectacolului „Tosca” de Giacomo Puccini. Distribuția pentru al doilea spectacol urmează să fie comunicată astăzi, 7 iunie, pe site-ul web al instituției precum și pe pagina de Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din pricina condițiilor meteorologice care au făcut imposibilă desfășurarea spectacolului „Tosca”, Opera Română Craiova a fost nevoită să amâne reprezentația din 6 iunie. Biletele achiziționate rămân valabile pentru spectacolul de sâmbătă, 9 iunie. Spectatorii care sunt în imposibilitatea participării la evenimentul de sâmbătă, 9 iunie, pot solicita contravaloarea biletului la agenția Operei Române Craiova (strada Mihai Viteazul, nr. 7). Pentru spectacolul de duminică, 10 iunie, ora 22.00, biletele au fost puse în vânzare, cu prețuri între 30 și 50 de lei.

În situația în care, condițiile meteo sunt nefavorabile, reprezentația/le se vor desfășura pe scena Filarmonicii „Oltenia”. Publicul va fi anunțat cu minim o oră înainte de începerea evenimentelor.

 

spot_img
spot_img

Politica