duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Bătrânul din Sadova, dispărut la începutul lunii, găsit fără viaţă

Bătrânul de 72 ani, din comuna Sadova, dat dispărut, la începutului lunii, de către fiul său a fost găsit fără suflare, la marginea localităţii Floreşti.

“Astazi, in jurul orei 16.30, T. ION, de 44 de ani, din comuna Simnicu de Sus, in timp ce se afla cu animalele la pasunat pe un camp la aproximativ 1.5 km de localitatea Floresti, a decoperit cadavrul unui barbat. Imediat, acesta a sunat la 112, la fata locului sosind politistii Sectiei 1 Politie Rurala Melinesti. In urma verificarilor si examinarii efectuate, oamenii legii au stabilit ca este vorba de MARIN GHIORGHE, 72 de ani, din comuna Sadova, Dolj.

Reamintim faptul ca barbatul gasit fara suflare plecase în ziua de 04.02.2016, în comuna Bulzeşti, iar autoturismul cu care acesta se deplasase fiind gasit, în data de 06.02.2016, ora 16.30, pe câmp, la o distanţă de circa 3,5 km de DJ 643F. Autoturismul era închis, asigurat, fără a prezenta urme de forţare, iar persoana căutată nu se afla în acesta şi nici în împrejurimi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Inca de la data dispariției polițiștii doljeni s-au mobilizat si au demarat investigațiile și cautările prin imprejurimi, la activități participand poliţişti, agenţi de pază ai unei firme specializate şi  voluntari din comuna Gherceşti”, a anunţat IPJ Dolj

Poliţiştii spun că trupul barbatului nu prezenta urme de violenţă şi a fost descoperit la aproximativ 10km de locul unde fusese găsit autoturismul.

Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului 2 pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului.

spot_img
spot_img

Politica