duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Accident la Gura Văii

În această dimineață, în jurul orei 10.15, pe DJ 561, în afara localității Gura Văii, s-a produs un accident rutier în urma căruia trei persoane au ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri s-a stabilit faptul că L. Florin, 25 de ani, din comuna Drănic, a condus un autoturism dinspre Sergarcea către Craiova și din cauza neadaptării corespunzătoare a vitezei la carosabilul acoperit cu polei a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe sensul opus de circulație unde a lovit un autoturism condus din sens contrar de P. Petrişor, 39 de ani, din Craiova.
 
În urma accidentului a rezultat rănirea  uşoară a lui L. Florin, L. Geanina, 21 de ani, din comuna Drănic, pasageră în primul autoturism și  T. Cristina, 33 de ani, din comuna Bârca, pasageră în al doilea autoturism. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Totodată administratorul drumului a fost sancționat contravențional de polițiștii rutieri, cu amendă în cuantum de 5250 lei, pentru faptul că nu a întreținut corespunzător partea carosabilă pe timp de iarnă, în contextul formării de polei.

spot_img
spot_img

Politica