duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Percheziții în Gorj, Argeș și București

Polițiștii gorjeni împreună cu cei din Brașov și București efectuează cinci percheziții la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 60.000 de lei prin înșelăciuni prin metoda ,,Accidentul’’. 

La data de 20 octombrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează 5 percheziții, în județele Argeș și Gorj, precum și în municipiul București, fiind puse în executare 3 mandate de aducere.

La acțiune participă 50 de polițiști din Brașov, 10 de la Inspectoratul de Poliție Județean Gorj și 10 din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Activitățile de desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria  Brașov și vizează documentarea activității infracționale a unui grup care ar fi înșelat mai multe persoane prin metoda ,,Accidentul’’.

Potrivit polițiștilor grupul infracțional este format din persoane deținute într-un penitenciar și complicii acestora din libertate care își contactau victimele telefonic.

Prejudiciul cauzat de infractori este de peste 60.000 de lei. Aceștia își sunau victimele, se prezentau drept persoane cu funcții oficiale și le-ar fi adus la cunoștință faptul că o rudă a lor sau o cunoștință ar fi fost implicată într-un accident de circulație și au nevoie urgent de o sumă de bani, pentru a scăpa de închisoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sumele de bani solicitate astfel ar fi fost trimise pe numele complicilor, prin mandate poștale sau  companii de servicii financiare prin transfer de bani.

 

 

spot_img
spot_img

Politica