duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

SCM Craiova, la ultimul turneu înaintea începerii sezonului

Staff-ul tehnic al formaţiei feminine de handbal a SCM Craiova a prezentat, ieri, ultimele informaţii din lot înaintea începerii turneului amical Cupa Craiovei.

Competiţia se va desfăşura în Sala Polivalentă şi va începe, vineri, la ora 16.30 cu partida CSM Ploieşti – Universitatea Cluj, şi va continua la ora 18.30 cu meciul SCM Craiova – Cisnădie. Sâmbătă, vor avea loc jocurile: la ora 10.00, "U" Cluj – Măgura Cisnădie şi SCM Craiova – CSM Ploieşti, de la ora 12.00

Antrenorul Simona Gogîrlă a recunoscut că sunt destule jucătoare cu probleme medicale şi se speră recuperarea lor până la începerea primului joc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

"După meciul de la Baia Mare, câteva jucătoare au suferit probleme de sănătate, la linia de 9 metri avem o jucătoare care nu s-a antrenat până astăzi, sperăm ca de mâine să o avem la antrenamente. Pivotul Alexandra Mănescu a suferit o întindere la piciorul de bătaie, care are zece zile de repaus. Ana Eidem este tot în recuperare", a precizat ieri, Simona Gogîrlă.

 

"Să avem creştere de la meci la meci"

 

Aceasta a spus şi care ar mai fi problemele care trebuie rezolvate.

"În aceste două jocuri încercăm să angrenăm mai mult jucătoarele străine, pentru că suferim la acest capitol. Echipa este în procesul de omogenizare, undeva la 60 la sută, prin antrenamente, prin meciurile pe care le vom avea încercăm să punem la punct acest lucru. Trebuie să avem o creştere de la meci la meci, iar valoarea echipei, nu a jucătoarelor luate individual, să crească. Ca pe 29 august, când avem primul meci în campionat, să fim acolo unde ne dorim. Să avem o evoluţie bună în apărare, relaţiile de joc să le îmbunătăţim şi sper să reuşim acest lucru", a afirmat Gogîrlă, care are ca obiectiv clasarea între locurile 3-5.

Pe de altă parte, antrenorul cu portarii, Grigore Albici s-a contrazis, spunând iniţial că este mulţumit de portari, însă nu are prea multe variante.

"Mirela Paşca nu este refăcută, dar sperăm să revină cât mai curând. A început uşoare antrenamente. Sunt mulţumit de evoluţia portarilor, dar ar trebui ca în jocurile oficiale să evolueze mult mai bine, pentru că în anii trecuţi poarta a fost foarte bună. Nu avem prea multe opţiuni, din păcate, sunt jucătoare bune, dar trebuie multă muncă şi colaborare", a punctat Albici.

Cupa Craiovei se va desfăşura, vineri şi sâmbătă, în Sala Polivalentă, iar intrarea va fi liberă.

spot_img
spot_img

Politica