duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Adversari de calibru pentru CSU, în Austria

Jucătorii de la CSU Craiova au efectuat aseară prima ședință de pregătire a sezonului 2015/2016. De la ora 18.00, pe stadionul „Extensiv“ din Parcul „Nicolae Romanescu“, Sorin Cîrțu și Emil Săndoi au condus primul antrenament al verii. În primele zile ale săptămânii, juveții se vor pregăti pe plan local. Miercuri dimineața, Vătăjelu, Bawab și colegii lor vor efectua vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, iar joi seara vor pleca spre București. Vineri dimineața, delegația alb-albastră va decola spre Austria, unde se va pregăti în perioada 19 iunie – 3 iulie.

CSU Craiova va avea între oponentele din stagiul tirolez trei campioane naționale: ale Albaniei, Bulgariei și Ucrainei. Gruparea din Bănie își va testa astfel puterea cu echipe care vor evolua în preliminariile Ligii Campionilor. De altfel, toate formațiile pe care CSU le va întâlni în cantonamentul de la Fugen vor evolua în cupele europene.

Știința va deschide seria amicalelor în compania formației Skanderbeu Korce, campioana Albaniei, grupare angrenată în preliminariile Champions League. Partida este programată pe 24 iunie. Următorul joc, la trei zile distanță, va fi contra celor de la Vaduz, grupare ce evoluează în prima ligă elvețiană, dar va reprezenta statul Lichtenstein în întrecerile continentale. Pe 29 iunie, alb-albaștrii vor fi față în față cu gruparea Kukesi, locul 2 din prima ligă albaneză, participantă în Europa League. Pentru a percepe forța fotbalului albanez merită să amintim că reprezentativa Albaniei, cu un nucleu de jucători dat de primele formații din campionatul intern, tocmai ce a învins Franța cu 1-0, într-un meci amical.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ultimele două jocuri sunt cu adversari de top. Vătăjelu, Madson și ceilalți alb-albaștri vor întâlni pe 1 iulie campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad, formație ce va evolua în tururile preliminare ale Ligii și care, în ultima campanie europeană a fost egala lui Liverpool și a pierdut la limită, cu 2-1, contra celor de la Real Madrid. Pe 2 iulie, CSU va înfrunta pe Dinamo Kiev, campioana Ucrainei, echipă ce nu mai are nevoie de vreo prezentare. 

Programul meciurilor amicale susținute de CSU:

24 iunie: CSU – Skanderbeu Korce;

27 iunie: CSU – Vaduz;

29 iunie: CSU – Kukesi;

1 iulie: CSU – Ludogorets;

2 iulie: CSU – Dinamo Kiev.

spot_img
spot_img

Politica