duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Felix Grigore: Vor mai veni jucători în această vară

Managerul general al craiovenilor, Felix Grigore a vorbit,  pentru Jurnalul Olteniei, despre schimbările care se vor face la echipă și programul din această vară.

“În afară de internaționalul bulgar Popov, care a fost, deja, anunțat oficial nu s-a mai concretizat nici un alt transfer. Cu siguranță vor mai veni și alți fotbaliști, dar pe parcursul perioadei de pregătire care începe luni, dar și până în ultima zi de transfer din septembrie. Cât despre cei care vor pleca nici aici nu sunt prea multe de spus. Despre Brac se știe că a părăsit echipa, la fel o va face și Dănănae, care în retur nu a jucat, s-a antrenat la echipa a doua, dar acum va pleca. În rest, nu se pune problema plecării lui Avrămia, acesta este un tânăr în care avem, încă, încredere. El, dar și alții vor putea evolua pentru satelit, care ne dorim să promoveze în liga a treia. Evident, decizia va fi luată de antrenori”, a spus Felix Grigore.

În ceea ce privește programul de pregătire, oficialul oltenilor a declarat: “După ce pe 15 iunie este reunirea, pe 16 și pe 17 iunie se va efectua controlul medical, pe 19 iunie se va pleca în Austria, unde se va sta până pe 3 iulie. Acolo sunt programate cinci sau șase partide de verificare. Faptul că începerea campionatului nostru va fi mai devreme decât în alte țări este și rău și bine. Rău pentru că sunt foarte puține formații în Austria la această dată, iar bine că adversarii vor fi puternici pentru că vom întâlni formații, care vor evolua în acest an în preliminariile Ligii Europei. Nu pot da nume, momentan, până nu semnăm contractele, pentru a nu dezinforma opinia public, dar cert este că vom întâlni adversari cu care anul viitor să jucăm chiar în această cupă europeană, evident dacă vom atinge acest obiectiv pe care ni l-am propus”. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Curelea, un jucător care ne-a lipsit”

Managerul oltenilor nu consideră că echipa a suferit în vreun compartiment.

“În opinia mea nu cred că am suferit la niciun compartiment. Am terminat pe locul cinci, deci în obiectiv, așa că nu ne putem plânge. E drept, s-au dat goluri puține, dar așa am jucat noi, mai italienește. În plus, ne-a lipsit Curelea, eu cred că el este unul dintre cei mai buni atacanți în campionatul nostru. Din păcate pentru el și echipă, o accidentare din noiembrie până în aprilie a făcut ca antrenorii să nu poate conta pe el”, a declarat Felix Grigore.

 

spot_img
spot_img

Politica