duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Pandurii se antrenează cu gândul la Dinamo

După două stagii de pregătire solicitante, formaţia din Târgu Jiu a revenit “acasă”, grăbită şi de meciul pe care îl va avea de disputat, săptămâna viitoare, în penultimul act al Cupei Ligii. Pandurii va întâlni, marţi, pe teren propriu, Dinamo Bucureşti, în prima partidă oficială din acest an, una care va conta pentru manşa tur a semifinalelor competiţiei “reînviate” în acest sezon de către Liga Profesionistă de Fotbal. Cum printre obiectivele fixate de staff-ul tehnic şi administrativ care a preluat echipa în iarnă se află şi calificarea în finala Cupei Ligii, gorjenii n-au avut mult timp de răgaz după finalizarea cantonamentului secund din Antalya, iar după două zile libere, au trecut din nou la treabă. 
 
Edi Iordănescu şi-a adunat elevii, în cursul zilei de ieri, la stadionul “Municipal” din Târgu Jiu, unde a susţinut prima şedinţă de pregătire de la revenirea din stagiul turc. Tehnicianul mai are la dispoziţie patru zile să pregătească temeinic partida cu “câinii roşii”, pe care, cu siguranţă, îşi doreşte să o câştige pentru a debuta cu dreptul pe banca pandurilor. O victorie la prima partidă oficială, ar fi o impresie pozitivă lăsată de Edi Iordănescu şi o primă reuşită pentru tânărul antrenor, care ar căpăta încredere, oferind în acelaşi timp şi un moral ridicat jucătorilor, după cele întâmplate în turul sezonului, când succesul a fost o noţiune aproape interzisă pentru formaţia pandură. În jocurile amicale, Pandurii s-a mişcat relativ bine, acumulând două victorii, o remiză şi două înfrângeri, însă meciurile oficiale prezintă o altă încărcătură psihică, o altă presiune care atârnă pe umerii jucătorilor, mai ales dacă, în cauză, este o partidă eliminatorie, dintr-o fază superioară a unei competiţii, cum va fi cea contra lui Dinamo.
 
Pintilii, ţinut în zona arabă de Al Hilal 
 
Se pare că negocierile privind aducerea lui Mihai Pintilii sub formă de împrumut, până în vară, la Pandurii nu sunt într-o lumină foarte bună. Asta din cauza formaţiei arabe, Al Hilal, care doreşte să îl ţină pe închizător în campionatul arab, nu foarte departe de ochii ei. 
 
80-90% aş alege Pandurii. Pandurii e echipa care mi-a dat cele mai multe, m-aş duce la Pandurii cu plăcere. Steaua? Nu Steaua. Campionatul e luat, ce rost avea să mă duc la Steaua trei luni. Steaua voia pentru Champions League. Al Hilal nu a vrut şi atunci a fost ok. Dar din păcate nu depinde de mine, depinde doar de ei. Ei îmi caută în Qatar şi Emirate, vor să mă ţină mai aproape de echipă.
A declarat Mihai Pintilii, conform digisport.ro
 
Predescu îşi arată gratitudinea faţă de Pandurii 
 
Cornel Predescu a părăsit în urmă cu câteva zile formaţia din Târgu Jiu, după ce şi-a reziliat pe cale amiabă contractul cu Pandurii. Jucătorul, însă, are numai cuvinte de laudă la adresa echipei unde a evoluat până de curând. 
 
M-am simţit foarte bine la Pandurii, ţin să le mulţumesc celor de aici pentru felul cum am fost tratat, n-am avut probleme. N-am ce să reproşez nimănui, am fost tratat foarte bine, le mulţumesc colegilor, staff-ului, conducerii, tuturor. Ne-am inţeles pentru o reziliere pe cale amiabilă. A fost şi o perioadă dificilă cu accidentarea mea, clubul a fost alături de mine, le mulţumesc pentru asta. Eu personal nu am realizat mari lucruri la Pandurii iar acesta e marele meu regret. Le doresc mult succes în continuare celor de aici. În retur sunt sigur că vor avea rezultate bune şi vor urca în clasament, nu se pune problema de retrogradare, există foarte multă calitate în lot, le doresc mult succes.
A declarat Predescu, conform panduriics.ro
spot_img
spot_img

Politica