sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Dumitru Dragomir nu l-a menajat pe Mititelu: „Jonglau cu mingea în sufragerie”

Dumitru Dragomir și Adrian Mititelu au trecut prin multe momente delicate, împreună. Au fost prieteni, s-au certat și, cu timpul, ei au căzut și la un soi de pace. Totuși, patronul de la FCU Craiova încă este criticat de vechiul lui amic, atunci când lucrurile nu merg prea bine la clubul din Bănie.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a României a reacționat după retrogradarea echipei FCU Craiova. Acesta nu l-a menajat pe Adrian Mititelu și spune că omul de afaceri a făcut o echipă slabă, care nu avea cum să facă performanță. Dragomir a criticat, în principal, mijlocașii de la FCU.

Cea mai slabă echipă din campionat, Craiova era (n.r. FC U Craiova). Toți se uită după fentă. Aveau câțiva fotbaliști tehnici, de salon, de sufragerie. Dacă le dădeai, jonglau cu mingea în sufragerie, dacă le dădeai să alerge… Toți mijlocașii Craiovei nu au făcut peste șase mii de metri alegare, iar toți de la Sibiu (n.r. FC Hermannstadt) aveau de la opt mii (n.r. de metri alergați) în sus.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dacă nu alergi, dacă nu te întâlnești cu mingea, nu ai cum să ai rezultate. Am văzut doi-trei mingicari de la FCU Craiova, am crezut că sunt fotbaliști. Sunt fotbaliști de salon, nu de teren mare. Sunt fotbaliști de miuțe, să dea printre picioare, cu călcâiul”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit ProSport.

Politica