sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Rotaru încearcă să își convingă vedetele să rămână la CSU Craiova: „Vom vedea la vară ce va fi”

CSU Craiova vrea titlul în sezonul viitor, sub comanda lui Costel Gâlcă. Antrenorul a cerut întăriri pentru ediția viitoare de campionat, dar se lovește, acum, de alte probleme. Până când Mihai Rotaru îi va aduce noi jucători, vedetele echipei se gândesc să plece, în străinătate, la echipe cu mai mulți bani.

Andrei Ivan a lăsat de înțeles că nu este convins dacă mai rămâne sau nu în Bănie, după acest sezon. Atacantul a fost criticat dur de suporteri, în ultimul an. Mihai Rotaru a văzut și el declarația lui Ivan și spune că momentan nu se pune problema să vorbească despre transferuri. Totuși, patronul alb-albaștrilor ar fi dispus să le mărească salariile vedetelor de la el din echipă, pentru a mai rămâne un sezon la Craiova.

În principiu, nu discut despre transferuri până la finalizarea sezonului. Nu putem, în acest moment, să ne axăm pe asta. Mai avem un meci foarte important cu Sepsi, sâmbătă aceasta. Mai avem, pe semne, un meci posibil de baraj. Sunt două săptămâni în care nu putem să luăm în calcul despărțiri de jucători. Vom vedea ce se va întâmplă după terminarea sezonului. Nu discut despre transferuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poate îi dau (n.r. un salariu comparabil cu afară). Am citit declarația, nu a zis dacă se gândește. A zis că vrea să ia titlul cu Universitatea, vom vedea la vară ce va fi. Nu a zis ‘Dom’le, vreau să plec’. Am citit declarația chiar înainte să intru. Nu se pune problema. Din contră, e într-o revenire de formă, Andrei. Asta ne face doar să ne bucurăm. Un jucător care a debutat la 16 ani și ceva în Liga 1”, a spus Mihai Rotaru, potrivit fanatik.

Politica