marți, mai 14, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcenii, mai aprigi în al doilea amical

A doua întâlnire dintre FC Olt Slatina şi CSM Rm.Vâlcea, disputată, miercuri după-amiază, pe terenul sintetic din complexul sportiv „1 Mai” din Slatina, s-a încheiat cu o remiză albă. Dacă în primul joc de verificare, slătinenii aveau să se impună la scor de neprezentare, în amicalul secund gruparea vâlceană a opus mai multă rezistenţă. Ocaziile au curs de ambele părţi, dar nicio situaţie de gol nu s-a lăsat cu o finalizare productivă. Tehnicienii celor două grupări, au rulat mai mulţi jucători pe parcursul meciului, schimbările având loc într-un mod consistent mai ales în tabăra vâlceană. Pentru FC Olt au evoluat: Nuno Claro, Giurcă, Gligor, Fîşie, Ştefan, Vasile Gheorghe, Ignea, Blănaru, Lecuţa, Rogoveanu, Curtuiuş. 
 
Au mai jucat: Mogoşanu, Anghelina, Morariu, Bardu, Arotăriţei, Mihai Căpăţînă, Verdeş. De cealaltă parte, echipa oaspete, CSM Rm. Vâlcea, a arătat astfel: Andrei Popescu, Samson, Pîrvulescu, Stoica, Ionescu, Iordache, Neagoe, Geantă, Konyeha, Popa, Himcinschi. Au mai intrat: Melcea, Eremia, Marian Ion, Daniel Popescu, Ovidiu Popescu, Deaconescu, Staicu, Marin, Dumitraşcu. 
 
Un test, din nou, foarte bun. Am întâlnit o echipă bună a campionatului, e bine că nu s-a accidentat nimeni foarte grav, mergem înainte. Mai avem de disputat două meciuri până la începerea meciurilor oficiale, sperăm să remediem ceea ce este de remediat şi să îmbunătăţim jocul pe faza de atac, să reuşim să şi înscriem la situaţiile pe care ne li creăm.
A declarat Alex Pelici, tehnicianul vâlcenilor
 
Atitudinea a fost destul de bună. Au încercat să joace ceea ce vrem, ceea ce trebuie, este adevărat că pe alocuri nu le-a ieşit. Adversarii au fost periculoşi prin mingi pierdute în zonă centrală şi ne-au prins pe contraatac. Jocul, încă, nu se apropie de ceea ce ne dorim.
A spus şi Dan Oprescu, antrenorul grupării de pe malul Oltului

Politica