sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Anamaria Prodan organizează Gala Boxing Fighting Championship, la Craiova

Anamaria Prodan organizează Gala Boxing Fighting Championship, care va avea loc pe 17 mai, în Sala Polivalentă din Craiova. După ce s-a făcut remarcată în fotbal, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf s-a îndreptat către un nou sport, pe care îl practică iubitul ei, Ronald Gavril. Acesta va lupta și el, în Bănie, și s-a întors în România special pentru acest eveniment.

Ronald Gavril a revenit în România după 12 ani. El își dorește să câștige centura WBC Latino la semigrea împotriva mexicanului Carlos Gallego Montijo. Totodată, în cadrul Galei, Flavius Biea va boxa pentru centura WBC Latino la categoria mijlocie, împotriva lui Jonathan Jose Eniz.

Este prima dată când organizez o gală de box profesionist. Am alături de mine niște oameni minunați, cărora vreau să le mulțumesc. Le mulțumesc, iubitului meu – Ronald Gavril, prietenei mele Roxana Biea, Federației și Ligii de Box. Sper să fac istorie în Box, așa cum am făcut și în fotbal. A fost greu, dar frumos în același timp și am avut de învățat foarte multe. Le mulțumesc tuturor craiovenilor că sunt alături de noi și îi aștept să ia cu asalt Sala Polivalentă, vineri seara”, a spus Anamaria Prodan, la Craiova, înainte de Gala Boxing Fighting Championship.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica