vineri, mai 24, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Se luptă pentru medalii la Târgovişte

Cei 18 luptători calificaţi în finala Campionatului Naţional a Copiilor I, vor lupta astăzi şi sâmbătă pe saltea la Târgovişte. Craiovenii se vor întrece cu cei mai bun copii din ţară pentru medaliile naţionale la categoria lor de vârstă, după ce săptămâna trecută au fost primii la faza zonală, susţinută la Timişoara. De la CSM Craiova, Gheorge Olimpia(30 kg), Berbecaru George(47 kg), Badea Ruth(37 kg), Irimia Adina(70 kg), Enache Ana-Maria(62 kg) şi Corzanu Maria(57 kg) sunt cei şase sportivi ce vor fi prezenţi în acest weekend la Târgovişte, pentru ultimul act al naţionalelor rezervate copiilor 1. Antrenorul acestora, Petre Banciu, consideră că toţi au o şansă la medalii, deoarece zona de la Timişoara ar reuni majoritatea luptătorilor buni din ţară.

Toţi au şanse la medalii, să vedem cum vor pica în primele tururi, dacă vor lupta în compania campionilor de anul trecut sau dacă vor avea un parcurs mai uşor. Zona de la Timişoara este cam cea mai puternică din ţară şi în general acolo vin cei mai buni sportivi, cei care au şanse la podium. Suntem încrezători, acum nu mai rămâne decât să vedem la finalul competiţiei cu ce ne vom întoarce acasă.
A declarat experimentatul antrenor Petre Banciu

LPS „Petrache Trişcu” a calificat în finala de la Târgovişte un număr de 12 sportivi, Roşca Florentina (32 kg), Ion Oana( 32 kg), Maraoski Maria (32 kg), Roşca Ionela (40 kg), Priceputu Ştefania (44 kg), Făină Aurel (32 kg), Buştean Saolin (42 kg), Tudor Iulian (42 kg), Surcel Daniel (53 kg), Boboşca Cosmin (59 kg), Piroi Alin(73 kg) şi Toma Ovidiu(100 kg), copiii fiind pregătiţi de Boboşca Valetin, Cimpoieru Marius şi Cimpoieru Aurel.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aşteptăm să ne întoarcem cu câteva medalii de la Târgovişte, am făcut o competiţie zonală bună la Timişoara, şi sperăm să facem o figură la fel de frumoasă şi la faza finală, aşa cum s-a întâmplat şi la finala copiilor 2, de la care ne-am întors cu mai multe medalii.
A declarat Boboşca Valentin, unul dintre antrenori

spot_img
spot_img
spot_img

Politica