duminică, iunie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Costel Gâlcă a făcut deja lista de transferuri la CSU Craiova

CSU Craiova vrea să câștige titlul în sezonul viitor. Costel Gâlcă a evaluat lotul actual și, în funcție de rezultatul din meciul de baraj, antrenorul și patronul echipei vor decide ce strategie se va aplica în campania de transferuri din această vară. Tehnicianul alb-albaștrilor i-a trimis deja o listă lui Mihai Rotaru.

Finanțatorul echipei a explicat că știe ce posturi trebuie acoperite și că are mai mulți fotbaliști pe lista de transferuri. Momentan, în atenția oltenilor nu e niciun jucător din România. CSU Craiova vrea să transfere din Croația și Portugalia.

Noi ne uităm stânga-dreapta, am semnat și noi jucători (n.r. Crețu). Avem un număr de poziții pe care vrem să le acoperim. Am primit fișa cu posturile pe care le dorește să le întărească (n.r. Costel Gâlcă). Dânsul a început să vină cu propuneri de jucători. Suntem dinamici. La veniri, lucrăm.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În acest moment, nu avem niciun jucător din România pe listă. Avem din Portugalia, Croația. Echilibrul este o calitate importantă pozitivă a lui Costel Gâlcă. Sunt lucruri dinamice. Pe el îl ajută mult că a venit înainte de încheierea sezonului pentru că și-a făcut evaluările. Este un câștig pentru el și pentru Universitatea Craiova, a mai spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Politica